Mesto/Okrug

Cena:

Detaljnije

Bebalica najčešća pitanja i korisne informacije


Kome je namenjena stranica Bebalica.rs i čime se bavi?
Stranica Bebalica.rs je namenjena oglašavanju proizvoda i usluga koje korisnici nude ili traže. Proizvodi mogu biti novi ili stari, a kao i usluge, oni su isključivo u vlasništvu oglašivača. Ukratko, Bebalica je čarobni svet ponude i potražnje svega za Vaše bebe i klince
Koliko traje moj oglas?
Svaki postavljeni oglas na Bebalici je besplatan i traje 30 dana. Nakon isteka tog perioda, oglas postaje neaktivan i nalaziće se još dodatnih 30 dana u Vašem BebNalogu, a u sekciji "neaktivni oglasi". Ukoliko u tih dodatnih 30 dana ne obnovite svoj oglas nekom od promicija iz ponude, Vaš oglas će biti trajno obrisan.
Koja je razlika između aktivnog i neaktivnog oglasa?
Aktivan oglas je oglas koji je vidljiv na stranici svakom posetiocu Bebalice. On je kod prvog postavljanja besplatan, dok se svaka obnova, tj. produženje trajanja oglasa, plaća nekom od opcija iz ponude u delu "promocije". Njegova aktivnost traje 30 dana od dana postavljanja na stranici.
Neaktivan oglas je oglas kojem je istekao rok od 30 dana nakon postavljanja i vidljiv je vlasniku oglasa u njegovom BebNalogu u sekciji "neaktivni oglasi". Tamo se može zadržati još samo 30 dana, nakon čega se trajno briše sa stranice. Neaktivan oglas može u bilo kom momentu, pre isteka tog perioda i njegovog trajnog brisanja, biti obnovljen i automatski prelazi iz neaktivnog u ponovo aktivan oglas.
Kako postajem povlašćeni korisnik i koje prednosti dobijam?
Svi korisnici sa 20 i više aktivnih iglasa, biće automatski svrstani u neku od povlašćenih kategorija. Svaka od kategorija nosi određene benefite prilikom obnavljanja/produžavanja, odnosno prilikom ponovnog aktiviranja oglasa.
BRONZANI korisnik je onaj korisnik, koji u svakom momentu ima 20 i više aktivnih oglasa i ostvaruje popust prilikom obnove bilo kog oglasa od 10 %. Popust važi i za bilo koju drugu promociju oglasa iz ponude.
SREBRNI korisnik je onaj korisnik, koji u svakom momentu ima 50 i više aktivnih oglasa i ostvaruje popust prilikom obnove bilo kog oglasa od 20 %. Popust važi i za bilo koju drugu promociju oglasa iz ponude.
ZLATNI korisnik je onaj korisnik, koji u svakom momentu ima 100 i više aktivnih oglasa i ostvaruje popust prilikom obnove bilo kog oglasa od 30 %. Popust važi i za bilo koju drugu promociju oglasa iz ponude.
Prilikom dostizanja bilo koje od grupa povlašćenih korisnika, dobićete vidljivo obaveštenje i ono će biti jasno naznačeno u Vašem BebNalogu.
Ukoliko neki od Vaših oglasa istekne, pa vremenom izgubite svoj status, ne očajavajte. Dovoljno je da obnovite Vaš oglas i da ponovo dostignete neku od povlašćenih grupa.
Da li je registracija obavezna?
Ukoliko želite da pretražujete oglase, nije neophodno da izvršite registraciju. Registracija je obavezna isključivo ukoliko želite da se i sami oglašavate, te ukoliko želite da kontaktirate druge oglašivače putem naše stranice ili ih ocenjujete. Postoji i jednostavnija mogućnost registrovanja/logovanja putem google ili facebook naloga. Za samu registraciju potrebno je svega par minuta i odmah zaranjate u šareni svet Bebalice preko svog BebNaloga.
Ne mogu da se prijavim sa svojom postojećom registracijom?
Nema problema, odaberite opciju "Prijava na Bebalicu" a zatim kliknite na opciju "Zaboravili ste lozinku?" nakon čega je još samo potrebno da unesete e-mail sa kojim ste se registrovali. Sledite dalja uputstva i uživajte u Bebalici.
Prijavio/la sam se na svoj BebNalog, ali on više nije isti? Gde su moji raniji oglasi i uplaćeni krediti?
Najverovatnije je problem u tome, što ste se prijavili preko različitih naloga. Naime, nakon prijave putem Google+ naloga ste postavljali oglase i uplaćivali kredite, ali ste se sledeći put prijavili nekom drugom opcijom (Facebook ili Kreiranjem novog naloga), a to ne znači da ste u svim tim situacijama koristili isti e-mail. Vaš BebNalog je povezan isključivo sa jednom e-mail adresom. Proverite ovo i sigurni smo da ćete ponovo uživati u svom BebNalogu.
Da li je moguće promeniti lične podatke, unete prilikom prve registracije?
Moguće je vršiti izmenu svih podataka koji su uneti prilikom registracije, osim e-mail adrese, jer je ona direktno vezana za vaš nalog.
Sve ostale podatke možete izmeniti u Vašem BebNalogu (korisnički nalog).
Kako da postavim oglas?
Nakon registracije ili prijave odaberite opciju "Novi oglas na Bebalici". U polju za naslov, unesite neki što zanimljiviji, a zatim izaberite odgovarajuću kategoriju. Sledeće polje je cena, gde unosite iznos i valutu, ali ako se kojim slučajem još uvek niste odlučili, na raspolaganju su Vam i opcije "Dogovor" i "Besplatno". Ako želite, dodatno štiklirajte opciju "Prihvatam zamenu". Nakon toga navedite stanje Vašeg predmeta prodaje i unesite opis Vašeg oglasa, kao i slike i potvrdite ili izmenite ponuđene podatke. Štiklirajte da prihvatate pravila i uslove oglašavanja. Sada smo na kraju puta gde nedostaje još samo jedan klik..."Postavi oglas". Naši vredni rakuni brzo će postaviti Vaš oglas na Bebalica.rs
Zašto i kako da promovišem svoj oglas?
Želite da povećate šansu za prodaju vašeg proizvoda i/ili usluge? Odaberite jednu od promocija na Bebalici i stavite svoj oglas u red najistaknutijih. Na strani "promocije", pored načina isticanja, dobijate i procenu uvećanja pregleda Vašeg oglasa. Odabeite jedan od 5 vidova promocija koje smo Vam obezbedili i uživajte gledajući Vaš oglas kako se ističe u odnosu na konkurenciju.
Kako da platim promociju koju sam odabrao?
Ukoliko želite da istaknete Vaš oglas, moraćete da dopunite svoj kredit u okviru BebNaloga. Odaberite opciju "Dopuna kredita" a zatim jednu od sledećih mogućnosti dopuna: opštim uplatnicama ili sms porukom.
Nakon što uplata bude evidentirana, Vaš račun će biti automatski dopunjen i moći ćete da promovišete Vaš oglas na jedan od 5 načina iz ponude.
Kako da kontaktiram i ocenim oglašivača?
Kako biste dobili što više informacija o oglasu koji Vas interesuje, najbolje je da kontaktirate oglašivača putem forme "Pošalji poruku" i/ili direktno putem telefona. Takođe, možete na osnovu ličnog iskustva oceniti svakog prodavca sa kojim ste obavili saradnju, ali samo pojedinačno (1 oglas - 1 ocena).
Da biste nekoga ocenili, morate biti registrovani na Bebalici najmanje 3 dana. Takođe, neophodno je da ste pethodno razmenili najmanje po jednu poruku sa oglašivačem, kao i da ga u prethodna 3 dana već niste ocenili.
Ne želim da primam obaveštenja za ocene ili poruke drugih korisnika na e-mail
Ukoliko ne želite da primate obaveštenja o novim ocenama koje Vam dodeljuju korisnici ili njihove poruke, jednostavno odštiklirajte ove opcije u svom BebNalogu pod "Ostala podešavanja".
Kako da na jednom mestu istaknem i promovišem sve svoje oglase? (MojMarket opcija)
Idealan način je opcija "MojMarket". Dobijate jedinstven prostor na Bebalici, gde oglašavate celu svoju ponudu na posebnoj stranici. Opcije poput posebnog domena, odabira logo-a i jednostavnije pretrage Vaših proizvoda, pospešiće rezultate oglašavanja. Ovakavim vidom oglašavanja, svi Vaši oglasi koje ste postavili, dobijaju oznaku "zaviri u MojMarket", koja predstavlja vezu ka Vašem Marketu. Na taj način možete pridobiti i one kupce koji su, tražeći neki konkretan proizvod, a među njima i Vaš, zavirili u Vaš lični Market i videli da imate mnogo više da im ponudite.
Kako da pretražujem oglase, koje su opcije?
Pretraga oglasa se vrši iz polja "Pretraga" pri vrhu portala. Kako bi ubrzali pretragu, iskoristite detaljnije opcije pretrage kroz odabir kategorija, gradova ili regija, cene ili zamene i dodatnih opcija kroz ostale filtere. Takođe, postoji grafička opcija pretrage pri dnu naslovne strane, gde možete izlistati oglase vezane za specifično geografsko okruženje.
Kako da ne budem prevaren preko Bebalice?
Najbolji način da utvrdite pouzdanost oglašivača, je da proverite njegove ocene i komentare na Bebalici i/ili da sami razmenite nekoliko poruka sa prodavcem i tako dobijete što verniji opis proizvoda koji Vas interesuje.
Takođe, ako je prodavac iz Vaše blizine, svakako se preporučuje da proizvod preuzmete lično i platite ga nakon preuzimanja, tj. nakon provere da je proizvod saobrazan opisu iz oglasa. Ukoliko proizvod dobijate izdaleka, putem nekih od kurirskih službi ili Poštom, naš savet Vam je da proverite paket pred kurirom i tako utvrdite saobraznost, ukoliko je to moguće.
Da li su moji lični podaci sigurni kao i dopune Kredita?
Vaši lični podaci su zaštićeni jednom od najjačih enkripcija za zaštitu podataka na svetu, 128-bitnom AES enkripcijom.
Želim da pošaljem pohvalu, kritiku, predlog ili jednostavno da Vas kontaktiram?
Bebalica je rađena zbog Vas, pa zajedno možemo da postanemo samo još bolji. U opciji "Kontakt", odaberite razlog Vašeg obraćanja ili iskoristite opciju "Uopšteno", a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem roku.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice u vezi sa korišćenjem našeg i Vašeg sajta Bebalica, rado ćemo odgovoriti na njih i prihvatiti sve sugestije.
Vaše je samo da nas kontaktirate putem opcije kontakt ili na e-mail [email protected]