Pravila i uslovi kartične uplate Prepaid kredita


 1. Dostupnost uplate prepaid kredita kreditnom karticom
  Bebalica prepaid kredit se isporučuje elektronskim putem i biće dostupan odmah po uspešnom okončanju transakcije plaćanja putem zaštićene web-strane banke Intesa.
  1 kredit = 1.00 din (PVD je uključen u cenu i nema skrivenih proškova).
 2. Izjava o konverziji
  Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.
 3. Politika reklamacija
  Bebalica prihvata reklamacije na nerealizovanu uplatu prepaid kredita putem emaila na adresi [email protected] ili preko kontakt forme na stranici Kontakt. Reklamacije koje su u suprotnosti sa pravilima i uslovima korišćenja bebalica.rs neće biti razmatrane. Reklamacija za nerealizovanu uplatu se može podneti u roku od 24h od trenutka uplate, u smislu da odgovorajući prepaid kredit nije dodat na korisnički nalog. Za sve pozitivno razrešene reklamacije sredstva će biti vraćena.
 4. Povraćaj sredstava
  U slučaju prihvaćene reklamacije i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Bebalica je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na naš zahtev obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika platne kartice.
 5. Zaštita privatnosti korisnika
  U ime bebalica.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujuci mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima su strogo čuvani i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u bebalica.rs i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
 6. Zaštita poverljivih podataka o transakciji
  Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
  Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
 

 

 

Podaci o osnivaču/vlasniku sistema Bebalica:
MF Certius Beograd
Adresa: Dragice Končar 29/25, 11010 Beograd
E-mail: [email protected]
Web: www.bebalica.rs
Tel: 066/061-786

Podaci o privrednom društvu:
privredno društvo je upisano a Agenciji za privredne registre,
Matični broj: 21315192
PIB: 110198288
Osnivački kapital  upisan je i uplaćen u celosti.